Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Обухівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327034) був реорганізований і увійшов до складу Мурованокуриловецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Зі святом останнього дзвоника

Дорогі школярі, вчителі, батьки!

  Сьогодні у школі села лунає «останній дзвоник». Завершується навчальний рік, починається чудова  пора для дітей – літні канікули, пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з цікавими людьми, природою.

   Сьогоднішнє свято – особливе. Адже останній дзвінок сповіщає про те, що навчальний рік успішно завершився, що ви, дорогі діти, піднялися ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті.

  Особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях.

 Бажаю вам амбітних планів і величних звершень. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити наше майбутнє на краще. Тому бажаю вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

   Також цей день важливий для всієї Обухівської громади. Для кожного з нас цей день має своє значення.

  Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

  Хочу сказати спасибі батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні.

  Тож щиро вітаю вас зі святом. Бажаю, щоб Першого вересня ви прийшли до школи дужими  та  життєрадісними.

  Доброго, змістовного вам відпочинку діти, цікавих пригод, сонця і радості.

  Щастя всім, миру, міцного здоров’я та Божого благословення !

 

Сільський голова Тетяна Кретюк

 

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *