Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Обухівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327034) був реорганізований і увійшов до складу Мурованокуриловецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Святкування 27-ї річниці незалежності України

          Вже традиційно святкування Дня незалежності України в Обухівській територіальній громаді розпочалося із Богослужіння у трьох церквах с. Обухів, с. Берлядки та с. Привітного.

        А вже о 18:00 год на базарній площі "Ринок" с. Обухів розпочався святковий концерт приурочений відзначенню 27-ї річниці незалежності України.   З вітальним словом виступила сільський голова Тетяна Кретюк. Вона висловила шану тим кращим синам і дочкам України, котрі полягли в боротьбі за її незалежність. А також зазначила, що наша доля в наших руках. Від того, яку позицію займе кожен із нас, залежить наше майбутнє і майбутнє наших дітей, просила не бути байдужим до тих процесів, які відбуваються у нашому селі і в цілому в державі.
             З сольними номерами  виступили Наталія Шевченко, Віталіна Білик, Іванна Войтова, Марина Кондратюк, Юліан Лашин, Інна Мазур та Віталіна Добровольська. Ізюминкою свята була наймолодша талановита дівчинка с. Берлядки 7-річна Агнія Лашин.  Ведучим святкового концерту були Оксана Безпрозвана та Валентина Гриновецька. Виконавці  наповнили веселим настроєм усіх присутніх. Свято тривало понад годину, і відразу ж розпочалася святкова дискотека просто неба під "живу" музику від гурту "Сезон". Жителі та гості села пригощалися запашною рибною юшкою від Олександра Підпенька та смачними шашликами від Миколи Маланчука.  Діти забавлялися на батутах. Також на території базарної площі працював виїзний магазин.
                 На цьому незабутньому святі ми вкотре мали можливість переконатись, який талановитий та духовно багатий наш український народ.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *