Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Обухівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327034) був реорганізований і увійшов до складу Мурованокуриловецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Вітання з Міжнародним днем захисту дітей

 У ПЕРШИЙ ЛІТНІЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ, ЯК І У ВСЬОМУ СВІТІ, ВІДЗНАЧАЮТЬ ДОБРЕ І РАДІСНЕ СВЯТО - ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ. ВОДНОЧАС ЦЕ Й СВЯТО ТИХ, ХТО ЗАВЖДИ ПОРУЧ З ДІТЬМИ, ХТО ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО НИХ І ДОПОМАГАЄ ТВЕРДО СТАТИ НА НОГИ.

          ВІД УСЬОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ ВАС З ТЕПЛИМ ТА ПРЕКРАСНИМ СВЯТОМ – МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ. ДІТИ – НАШ НАЙДОРОЖЧИЙ СКАРБ, НАША РАДІСТЬ І НАШЕ МАЙБУТНЄ. ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ, ЩОБ НАШІ ДІТИ, ДІТИ В УСЬОМУ СВІТІ, ЩОХВИЛИНИ, ЩОДНЯ БУЛИ РАДІСНИМИ ТА ЩАСЛИВИМИ.

         СЬОГОДНІ Й КОЖНОГО НАСТУПНОГО ДНЯ, ПРОШУ ВСІХ ДОРОСЛИХ, ЗІГРІВАТИ ТЕПЛОМ І ЛЮБОВ'Ю КОЖНЕ ДИТЯЧЕ СЕРЦЕ, ОБ'ЄДНУВАТИ ЗУСИЛЛЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО, І ТОДІ НАШІ ДІТКИ ВИРОСТУТЬ ДОСТОЙНИМИ ЛЮДЬМИ Й НЕОДМІННО СТАНУТЬ ГОРДІСТЮ НАШОГО СЕЛА ТА НАШОЇ ДЕРЖАВИ.

          ЗИЧУ ВАМ, ДОРОГІ ХЛОПЧИКИ ТА ДІВЧАТКА, МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я, УСПІХІВ, ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА, РОЗУМІННЯ З БОКУ БАТЬКІВ, СЯЮЧИХ ПОСМІШОК, РАДІСНОГО ТА ЗМІСТОВНОГО ВІДПОЧИНКУ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ!

У СВІТІ ВСІ МАЛЯТА —
І ХЛОПЧИКИ Й ДІВЧАТА —
ПОВИННІ ПРАВО МАТИ
ЩАСЛИВИМИ ЗРОСТАТИ.
В ТУРБОТЛИВІЙ КРАЇНІ,
У ЛЮБЛЯЧІЙ РОДИНІ
МУЖНІТИМУТЬ ЗДОРОВІ
БІЛЯВІ Й ЧОРНОБРОВІ.
БО ОЧІ КАРІ Й СІРІ
У ЗЛАГОДІ ТА МИРІ
НЕ ПЛАЧУТЬ, А СМІЮТЬСЯ,
ЩО «ДІТКАМИ» ЗОВУТЬСЯ. 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА ТЕТЯНА КРЕТЮК

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *