Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Обухівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327034) був реорганізований і увійшов до складу Мурованокуриловецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відкриття водогону та День села Обухів

       Радісна подія відбулася 15 липня 2018 року у селі Обухів, тут урочисто було відкрито та освячено новозбудований водогін. Жителі громади зібралися у центрі села щоб стати свідками проходження першого струменя якісної води, яка вдарила фонтаном з водогінного шлангу, прилаштованого спеціально в центрі села, що наочно ознаменувало всім присутнім таку важливу  подію – завершення будівництва водогону. Щоб підтримати та привітати громаду з такою важливою подією, до села прибули перший заступник РДА Козачишен В.П., заступник голови районної ради Нікітчук А.М., начальник відділу культури і туризму  Веклюк В.М., директор ТОВ «Вінницький облсількомунгосп» Шаравський О.О., настоятель місцевого храму.

     У своєму виступі сільський голова Тетяна Кретюк  провела екскурс в історію, згадавши, з чого все розпочалось і який тернистий шлях довелось пройти, досягаючи поставленої мети. Щиро подякувала громаді, керівництву району, директору ТОВ «Вінницький облсількомунгосп» Шаравському О.О. за допомогу в спорудженні нового водогону.

    Також до слова були запрошені заступник голови районної ради Нікітчук А.М., директор ТОВ «Вінницький облсількомунгосп» Шаравський О.О. та перший заступник РДА Козачишен В.П., який окрім теплих слів, спільно з сільським головою Кретюк Т.М. нагородили грамотами осіб, які безпосередньо брали участь у будівництві водогону.

   Роботи з будівництва водогону проводились у дві черги. Перший етап тривав у грудні 2017 року, а другий – у березня-червні 2018 року. Централізоване водопостачання, звичайно, проводилось тільки по вулицях, а до кожного двору жителі «підключались» самотужки. Але підрядна організація всебічно допомагала місцевим жителям у цьому, особливо літнім і самотнім людям. В селі було прокладено близько тринадцять кілометрів труб, що охопило практично все село з населенням приблизно 765 чоловік. Введення водогону в дію дасть можливість забезпечити споживачам цілодобову подачу якісної питної води, яка відповідає всім санітарним нормам.
    І ось настає урочиста мить, до перерізання символічної стрічки та урочистого відкриття водогону запрошується сільський голова Кретюк Т.М. та директор ТОВ «Вінницький облсількомунгосп» Шаравський О.О. А далі – освячення водонапірної вежі місцевим настоятелем храму.

     Для жителів села та гостей була розіграна лотерея, де головним призом було порося, для дітей працювали батути, також пригощали  смачною юшкою, смажили шашлик та рибу, танцювали запальні танці під "живу" музику від гурту "Сезон" та захоплювалися виступом вогняного шоу.
     Будівництво водогону у Обухові вкотре доводить, що будь-які проблеми людей спільними і злагодженими діями влади та громади можна вирішити, потрібно тільки бажання.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *