Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Обухівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327034) був реорганізований і увійшов до складу Мурованокуриловецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Свято храмого празника у селі Берлядка

Звивається стежиночка до рідного села,

Та найдорожча жилочка, де молодість пройшла,

 Та ниточка без вузликів, що в серці я ношу,

Та найсвятіша музика, якою дорожу.

 

          В кінці травня, коли природа буяє красою, на ніжних струнах весняних мелодій, теплий вітер приносить у село Берлядку День села. Його вже багато років поспіль тут відзначають разом з храмовим святом, 28 серпня, у день Успіння Пресвятої Богородиці.

         Ще за довго до початку концерту, люди гуртувалися на території, що прилягає до місцевого клубу. А воно й не дивно, адже директор сільського клубу Цуркановська Т.А. подбала про наповнення заходу: на відвідувачів чекали батут та надувна гірка, а поруч місцевий кулінар варила смачнющу рибну юшку і пригощала усіх бажаючих.

         Але найбільше жителі Берлядки чекали святкового концерту. І ось ведучі, Інна Мазур та Віталіна Добровольська оголошують початок урочистостей та запрошують до вітального слова Тетяну Кретюк – сільського голову Обухівської територіальної громади. Після привітання Тетяна Миколаївна нагородила подарунками найстаршу жительку села, щасливчика - іменниника, наймолодшого жителя села та багатодітних сімей.

     

      По завершені урочистих промов гості свята аплодисментами подякували виступаючим за теплі слова та сердечні побажання і майдан біля клубу заряснів яскравими барвами та щирими посмішками. Свято продовжилося веселою дискотекою від гурту "Немерчани".

 

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *